Test i shpejtësisë së Internetit

Testoni bandwidth e lidhjes ADSL, xDSL, kabllo, fibër optike ose satelitore.

Zbuloni rreth
hartës sonë të mbulimit 5G!

NEW!     Krijoni llogarinë tuaj të përdoruesit nPerf dhe ruajini të gjitha rezultatet tuaja në histori.

 Krijo llogarinë time

Çfarë është testi i shpejtësisë nPerf? Si punon ?

nPerf kualifikon me saktësi performancen e lidhjes tuaj të internetit.

Ky test i shpejtësisë mbështetet në një algoritëm ekskluziv duke ju lejuar të matni me saktësi bitrate te shakrkimit, bitrate te ngarkimit dhe latencen e lidhjes tuaj.

nPerf përdor një rrjet të serverëve të dedikuar në të gjithë botën, i cili është i optimizuar për të dhënë bitrate të mjaftueshme për të ngopur lidhjen tuaj, në mënyrë që ne të mund të matim bitrate e saj me saktësi.

nPerf testi i shpejtësisë është i kompatibil me të gjitha lidhjet me brez të gjerë dhe celular: ADSL, VDSL, kabllo, fibër optike FTTH / FTTB, satelit, wifi, wimax, celulare 2G / 3G / 4G (LTE), 5G.

Testi i shpejtësisë nPerf është hartuar nga entuziastët e telekomit për t'ju mundësuar që të matni me saktësi shpejtësinë e lidhjes tuaj në internet me lehtësi, vetëm me një klik! Oh ... dhe ky test i shpejtësisë është absolutisht pa reklama! Shijojeni… dhe nëse ju pëlqen, përhapni fjalën :)

Latency (ping)
Tregon vonesën që një paketë e vogël e të dhënave kërkon të bëjë një udhëtim të dy anshem nga kompjuteri juaj në serverin nPerf. Sa më e shkurtër vonesa, aq më reaktive është lidhja juaj.

Bitrate e shkarkimit
Tregon sasinë e të dhënave që lidhja juaj mund të marrë në një sekondë nga serveri nPerf. Sa me e larte vlera e matur, më i mirë është bitrate i lidhjes suaj.

Birtate e ngarkimit
Tregon sasinë e të dhënave që lidhja juaj mund të dërgojë në serverin e nPerf brenda një sekondi. Sa më e madhe vlera e matur, më e mirë është bitrate e lidhjes suaj.